Menu

The Upside Down

Het grootste interactieve instagram museum van Europa. Realisatie van het Ticket systeem, scan app de website en online identiteit.

Bekijk project

Omdat The Upside Down een vrij specifieke doelgroep heeft was het erg belangrijk om daar goed op in te spelen tijdens de ontwikkeling van het concept, design en de content. De online identiteit moest jong, gek en fris tegelijk zijn maar ook zeker gebruiksvriendelijk blijven.

Viviena

Vivièna maakt het leuker en makkelijker om elke dag verantwoorde keuzes te maken voor de dagelijkse boodschappen.

Bekijk project

Omdat Vivièna een volledig nieuw concept was hebben wij samen met de klant de doelen, doelgroepen, wensen en project eisen in kaart gebracht en dit uitgewerkt in de project strategie. Na akkoord zijn wij aan de slag gegaan met de uitwering.

Riding Adventures

Motorreizen over de hele wereld voor ervaren, avontuurlijke offroad motorliefhebbers.

Bekijk project

Dromen omzetten in concrete plannen vraagt om visie. Riding Adventures vroeg Clic om hulp. Welke online mogelijkheden zijn er voor een start-up die specifiek gericht is op reizen voor avontuurlijke motorrijders?

Pymwymic

Pymwymic community platform voor beleggers die duurzame doelen nastreven.

Bekijk project

Pymwymic beschikte over een ledenplatform wat niet meer voldeed. Aan ons de taak om een nieuw custom ledenplatform voor de organisatie en de leden te realiseren. Pymwymic wil alle investeringen en investeringsmogelijkheden kunnen bundelen en monitoren waarmee het platform de basis gaat vormen van hun organisatie. De leden moeten een eigen account krijgen, alles kunnen monitoren en daar over met elkaar kunnen communiceren.

Reyer Lafeber

Hoog serment optiek winkel in het Stadscentrum Leidsche Rijn in Utrecht.

Bekijk project

Reyer Lafeber was op zoek naar een partij die de unieke luxe winkel ervaring kan vertalen naar een nieuwe huisstijl en webwinkel. Aangezien het hoogwaardige assortiment deels niet online verkocht wordt ligt de focus meer op het werven van bezoekers.

KOO KinderOpvangOnline

Clic heeft voor KOO de merk identiteit, huisstijl, introductie animatie, website en gehele software systeem ontwikkeld.

Bekijk project

Clic en Flexkids werken al jaren samen in de kinderopvang. Flexkids maakt al 25 jaar software en heeft ruim 175 kinderopvang organisaties als klant. Samen zien wij dat veel kinderopvangorganisaties meer uit hun website kunnen halen. Daarom is er nu KOO, KinderOpvangOnline. Omdat het beter en makkelijker kan.

Liftlease

Liftlease is expert op het gebied van logistieke processen en bieden hiervoor optimale intern transportoplossingen.

Bekijk project

Liftlease wilde professioneel met marketing aan de slag en met een nieuwe identiteit zich zelf op de kaart gaan zetten. Liftlease was op zoek naar een creatieve partner die de huisstijl kan ontwikkelen, uitbouwen en bewaken.

Kruidvat

Art-direction & UX design voor de fotoservices tak van Kruidvat online.

Bekijk project

Voor de digitale fotoservice op de website werd geen optimaal resultaat behaald. Er waren UX problemen zoals een onduidelijke navigatie en onvoldoende beleving. De opdrachtgever had behoefte aan een frisse blik, een scherpe analyse en praktische oplossingen om direct te kunnen verbeteren.

Casper

Casper is een internationaal innovatief IT bedrijf dat staat voor hoge kwaliteit.

Bekijk project

Casper is een innovatief IT bedrijf dat staat voor hoge kwaliteit. Hun website en huisstijl straalde dit onvoldoende uit. Om een sterkere en beter passende identiteit neer te zetten die overal consistent gebruikt kan worden kozen ze voor Clic als partner.

Flexkids

Ontwikkelt software voor het volledige proces van kinderopvang.

Bekijk project

Help ons met een goede UX voor de software. Zorg dat gebruikers soepel door de software gaan, met efficiënte flows, de juiste beleving en een goede uitstraling.

Bart Events

Organiseert events met impact voor bedrijven en hun fans. Bespoke events.

Bekijk project

“Met ons bedrijf realiseren we ambitieuze projecten en groeien we snel, dat vraagt om een professionelere website. Een website waarop de impact van onze cases voelbaar is en die onze skills zichtbaar maakt.”

Hello's

Digitale cliëntvolgsysteem voor gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties.

Bekijk project

Design de identiteit voor onze nieuwe organisatie en bedenk een digitale oplossing voor plezierig en professioneel verwerken van data zoals o.a. registreren, rapporteren, monitoren en matchen van vrijwilligers.

Vertaalbureau

Verzorgt uiteenlopende vertalingen in complexe bestands indelingen.

Bekijk project

Door de veranderende markt en verouderde website was het voor het vertaalbureau een goed moment om met de strategie en identiteit aan de slag te gaan.  

Kledingkopen

Affiliate webshop die het aanbod van eindeloos veel webshops met elkaar vergeleken.

Bekijk project

Deze start-up had een website nodig waar binnen enkele klikken overzichtelijk de beste prijs van het betreffende product te vinden is. Het artikel kan direct online besteld worden.

Airtrade

Marktleider voor inkoop, uitgifte en verwerking van vliegtickets.

Bekijk project

Zowel online als offline had Airtrade behoefte aan een professionele uitstraling, een eenduidige presentatie en een betere herkenbaarheid.

Glancemedia

Ontwikkelt en produceert video’s die direct in het oog springen.

Bekijk project

Door groei van het bedrijf en de uitbreiding met nieuwe diensten had zij een nieuwe identiteit en website nodig. Maak een wervende presentatie van ons bedrijf, laat zien dat we de partij voor casting zijn en bedenk slimme online oplossingen voor het boeken van modellen. Dat was de opdracht voor Clic.

CitizenM

Betaalbare luxe hotels in o.a. Amsterdam, Londen, Parijs en New York.

Bekijk project

CitizenM had een back-oders systeem nodig zodat vestigingen zelf nabestellingen kunnen doen van o.a. visitekaartjes, stickers, briefpapier en POS materiaal.

CompaNanny

Kinderopvang waarbij de focus ligt op hoge kwaliteit en de ontwikkeling van kinderen.

Bekijk project

Compananny wilde een nieuwe website die duidelijk laat zien waar zij voor staan en met de juiste beleving, zowel voor ouders als voor nieuwe medewerkers. De website moest per vestiging goed te beheren zijn.

IGG bouwecomie

Onafhankelijk adviesbureau o.a. gespecialiseerd in bouwadvies.

Bekijk project

Dat je een nieuw ontwerp voor je website laat maken, maar er niet tevreden mee bent. Dat overkwam IGG. “Het ontwerp paste niet bij ons en liet niet zien wie we zijn.” Onder het motto “beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald” namen ze afscheid van het ontwerp en vroegen ze Clic om een nieuw ontwerp te maken.

SKH

Al 45 jaar is SKH dé kinderopvang in de Haarlemmermeer.

Bekijk project

SKH was haar website ontgroeid. De uitstraling van website kwam niet overeen met de hoge kwaliteit van haar kinderopvang. Ook was de website niet geschikt voor het werven van nieuwe klanten. Het bijwerken van de website was tijdrovend en frustrerend.

A tot Z schoonmaak

Professional op het gebied van schoonmaak en onderhoud.

Bekijk project

Hoe laten we online zien dat we een vakkundig bedrijf zijn met tevreden klanten? Ook was de wens om lokaal beter zichtbaar te worden met een goede uitstraling.

KLM

Naast online ticketverkoop biedt KLM ook diverse andere online services.

Bekijk project

Voor de cross-sell was behoefte aan een online tool op de website om hotels en/of huurauto’s aan de vlucht te kunnen toevoegen.

Intercel

Intercel levert al 25 jaar accu- en batterijoplossingen.

Bekijk project

Als je al 25 jaar indrukwekkende accu- en batterijoplossingen levert, heb je een helder verhaal waar je trots op bent. Dat wilde Intercel als bedrijf ook uitstralen. Clic werd gevraagd om dat voor ze te realiseren.

D-reizen

De grootste vakantiewinkel met 240 vakantiewinkels en 1100 reisassistenten.

Bekijk project

Een betere beleving en uitstraling op de website. Dat was de wens van D-reizen. Met een accent op conversie optimalisatie voor het online verkopen van vakanties.

Hiltermann

Behoort tot de top 10 van Nederlandse autoleasemaatschappijen.

Bekijk project

Meerdere werkmaatschappijen onder een overkoepelende holding: hoe vinden we daar online de beste oplossing voor? Hoe zorgen we voor een herkenbare identiteit online?

Viqh wijnbar

Wijnbar in het stads hart van Haarlem.

Bekijk project

Voor deze nieuwe wijnbar werd Clic gevraagd de huisstijl, website en wijnkaart te ontwerpen, en om zelfs de naam te bedenken.

Reyersen van Buuren

Selecteert al sinds 1980 hoogwaardige vastgoed beleggingen voor particuliere beleggers.

Bekijk project

Buuren Vastgoedbeleggingen had duidelijk voor ogen wat ze wilde: een nieuwe website met een zakelijke uitstraling waarop hun indrukwekkende projecten goed tot hun recht komen.

Selecteer project
Vorige project
Project overzicht
Meer...
Volgende project