Menu

In ons Creative Lab for Interactive Concepts staat werk in uitvoering, werk in opdracht en andere dingen die we maken.

Wauw wat een bijzondere opdrachtgever is Vivolta… Vivolta heeft een MediSpin TMTM-platform uitgevonden. Dit is werelds eerste en enige volledig geautomatiseerde, hoogwaardige medische elektrospinning-productiesysteem. Met deze techniek kunnen dmv 3D mico-vezels producten worden gemaakt die het menselijk weefsel nabootsen. De door Vivolta gemaakte materialen werken als een soort steigers die het lichaam op een ongeëvenaarde manier gebruiken om te genezen.

Logo en huisstijl ontwerp voor Huisartspraktijk Doktor Didden

OpenCeilings is specialist in wolkenplafonds. De fotoplafonds geven een gevoel van ruimte, halen een ervaring van daglicht naar binnen en dienen als unieke eyecatcher. Clic heeft de huisstijl en het logo ontworpen en is bezig met de realisatie van de nieuwe website.

Voor Het Seminarium heeft Clic de huisstijl en de website ontworpen en de website gebouwd.

Logo en huisstijl ontwerp voor Luvier beleggingsgroep.

Intospace ontwikkelt duurzame gebouwen voor de toekomstige generaties. Clic heeft voor Intospace de nieuwe huisstijl ontworpen.

Yesss, new logo case for Morbideye Pictures. Van documentaire tot commercial, branded content of bedrijfsfilm: Morbideye tovert verhalen om tot rake videoproducties. Voor Morbideye Pictures hebben we het nieuwe logo ontworpen en zijn nu druk bezig met de realisatie van de website.

Voor Intercel heeft Clic de nieuwe merk identiteit ontworpen. De nieuwe huisstijl hebben we doorvertaald in ontwerpen voor flyers, brochures, presentaties deck en een beursstand. Voor intercel heeft Clic ook diverse iconen, illustraties en animaties en het webdesign ontworpen.

Bij BOEM kun je echte een goeie kop koffie drinken met iets heel lekkers erbij en pizza's bestellen via de webshop. Clic heeft het logo het UX design en de technische realisatie van de website verzorgd.

Voor Casper hebben naast de huisstijl en de website ook het ontwerp gemaakt voor de beursstand en diverse promotionele uitingen als POS materiaal, flyers, contact cards en social media templates.

Daan Pijl is een groot Nederlands race talent. Omdat hij internationaal aan het doorbreken is werd het tijd voor een profesionaliseringsslag. De strategie voor zijn merk identiteit was om zijn naam Daan Pijl om te zetten naar Daan Arrow en als bedrijfs naar D.ARROW te gaan voeren. Clic heeft vervolgens het logo en de huisstijl voor D.ARROW ontworpen.

Om voor verschillende situaties een gepast wenskaart of attentie te kunnen versturen hebben we chocolade reep etiketten en antsichtkaarten ontworpen in hun eigen huisstijl.

Vacature platform voor de IT specialist. Huisstijl ontwerp, animatie en website realisatie voor BARTI by Clic.nl

Stone & Bridges verrzorgd customer service oplossingen voor o.a. Tony’s Chocolonely, Patagonia en Bloomon. Clic heeft de branding, het webdesign, de webbouw en de office signing verzorgd.

Liftlease is expert op het gebied van logistieke processen. Huisstijl ontwikkeling, animatie en website realisatie.

Caplins Investment Management initieert en beheert beleggingsfondsen in vastgoed voor particuliere beleggers. Clic heeft voor Caplins diverse off & online huisstijl uitingen en het UI en UX design ontworpen. Naast de design werkzaamheden hebben wij ook de technische realisatie van de website verzorgd.

PuurSjaak logo & huisstijl ontwerp.

Voor de kersverse sportschool Rassport hebben we het logo ontworpen.

AtotZ schoonmaakbedrijf > Logo, huisstijl ontwerp en website realisatie.

Voor het video productie bedrijf JohnnyWood hebben wij de huisstijl ontworpen.

Voor CPM heeft Clic diverse huisstijl uitingen ontworpen zoals: brochures, rolbanners, flyers en whitpapers.

Custom webshop design voor Elephant Parade.

Voor de specialisten in veilige oogzorg heeft Clic de branding ontworpen, de signing binnen en de buitenreclame van de nieuwe locatie in Utrecht gerealiseerd.

Brinkborgh Makelaardij beeldmerk & huisstijl ontwerp by Clic.

Voor Melrose Group heeft Clic een rebranding gedaan. We hebben de nieuwe huisstijl o.a. doorvertaald in de bestiering van de service auto’s.

Logo design voor de film over Amsterdamse reiger > Schoffies

Reyersen van Buuren vastgoed beleggingen > Webdesign en illustratie.

Voor Airtrade hebben wij het logo ontworpen en doorvertaald in de off en online huisstijl. Airtrade is the leading airline consolidator for the Benelux.

Crescas wilde zich meer gaan richten op de jongere/ nieuwe generatie. De uitstraling van de organisatie paste daar niet bij en de website was gedateerd. Crescas is op zoek gegaan naar een partner die de nieuwe merk positionering kan realiseren maar het vooral ook doorvertalen en een consistent gebruik kan waarborgen. Naast de ontwikkeling van de huisstijl voor Crescas heeft Clic ook de website gemaakt, animaties gerealiseerd en brochures ontworpen.

Voor Kledingkopen hebben we een custom webshop ontworpen en gebouwd en de huisstijl ontworpen.

Huisstijl en software design voor Flexkids Kinderopvang Software.

Voor de toffste kleding winkel van Haarlem hebben we de website en nieuwsbrief gemaakt.

LordLou levert exclusief meubilair voor huisdieren. Logo restyle, huisstijl doorvertaling en magazine ontwerp.

Naam concept en huisstijl ontwerp voor wijnbar Viqh.

Branding en website realisatie voor Innergy online.

Huisstijl en webdesign door Clic > voor het Vertaalbureau.

Huisstijl, website, offline marketing materiaal en beursstand ontwerp voor Intercel de accu specialist.

Voor The Mill interieur design hebben we de huisstijl ontworpen.

Voor de gespecialiseerde urologische klinieken Andros hebben we de huisstijl en het webdesign ontworpen. Ook hebben we verschillende medische illustraties gemaakt.

2Generations is hét feest voor jong en oud. Door de brede programmering van DJ’s en Live artiesten wordt iedereen op zijn muzikale wenken bediend. Clic heeft voor 2 Generations de huisstijl en diverse gerelateerde uitingen ontworpen.

Boxx biedt tijdelijk opslag mogelijkheden door heel Nederland. Wij hebben het UX design, illustraties en de online identiteit verzorgt.

Stagefinder, huisstijl ontwerp.

Huisstijl ontwerp voor Gezinspractijk Haarlem

Beeldmerk en huisstijl ontwerp voor GlanceMedia.

Voor het bouwkundig advies bureau IGG heeft Clic de branding, online identeit en UX design gerealiseerd.

Verantwoorde keuzes voor de dagelijkse boodschappen met Viviéna. Merk identiteit, webdesign en product ontwerp by Clic.nl

Huisstijl, webdesign en webbouw voor WeUnlock

Logo en huisstijl ontwerp voor de Haarlemse FigeeKade.