Menu
Bekijk project

Dat je een nieuw ontwerp voor je website laat maken, maar er niet tevreden mee bent. Dat overkwam IGG. “Het ontwerp paste niet bij ons en liet niet zien wie we zijn.” Onder het motto “beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald” namen ze afscheid van het ontwerp en vroegen ze Clic om een nieuw ontwerp te maken.

Bekijk project

“Met ons bedrijf realiseren we ambitieuze projecten en groeien we snel, dat vraagt om een professionelere website. Een website waarop de impact van onze cases voelbaar is en die onze skills zichtbaar maakt.”

Bekijk project

Voor de digitale fotoservice op de website werd geen optimaal resultaat behaald. Er waren UX problemen zoals een onduidelijke navigatie en onvoldoende beleving. De opdrachtgever had behoefte aan een frisse blik, een scherpe analyse en praktische oplossingen om direct te kunnen verbeteren.

Bekijk project

Help ons met een goede UX voor de software. Zorg dat gebruikers soepel door de software gaan, met efficiënte flows, de juiste beleving en een goede uitstraling.

Bekijk project

Casper is een innovatief IT bedrijf dat staat voor hoge kwaliteit. Hun website en huisstijl straalde dit onvoldoende uit. Om een sterkere en beter passende identiteit neer te zetten die overal consistent gebruikt kan worden kozen ze voor Clic als partner.

Bekijk project

Door de veranderende markt en verouderde website was het voor het vertaalbureau een goed moment om met de strategie en identiteit aan de slag te gaan.  

Bekijk project

Design de identiteit voor onze nieuwe organisatie en bedenk een digitale oplossing voor plezierig en professioneel verwerken van data zoals o.a. registreren, rapporteren, monitoren en matchen van vrijwilligers.

Bekijk project

Meerdere werkmaatschappijen onder een overkoepelende holding: hoe vinden we daar online de beste oplossing voor? Hoe zorgen we voor een herkenbare identiteit online?

Bekijk project

Paneco heeft in meerdere landen webshops. Voor de nieuwe webshop in Nederland wilde Paneco iets anders en vroeg Clic om aan de hand van de bestaande huisstijl een heel nieuw webdesign te maken.

Bekijk project

Buuren Vastgoedbeleggingen had duidelijk voor ogen wat ze wilde: een nieuwe website met een zakelijke uitstraling waarop hun indrukwekkende projecten goed tot hun recht komen.

Bekijk project

CitizenM had een back-oders systeem nodig zodat vestigingen zelf nabestellingen kunnen doen van o.a. visitekaartjes, stickers, briefpapier en POS materiaal.

Bekijk project

Zowel online als offline had Airtrade behoefte aan een professionele uitstraling, een eenduidige presentatie en een betere herkenbaarheid.

Bekijk project

Door groei van het bedrijf en de uitbreiding met nieuwe diensten had zij een nieuwe identiteit en website nodig. Maak een wervende presentatie van ons bedrijf, laat zien dat we de partij voor casting zijn en bedenk slimme online oplossingen voor het boeken van modellen. Dat was de opdracht voor Clic.

Bekijk project

Deze start-up had een website nodig waar binnen enkele klikken overzichtelijk de beste prijs van het betreffende product te vinden is. Het artikel kan direct online besteld worden.

Bekijk project

SKH was haar website ontgroeid. De uitstraling van website kwam niet overeen met de hoge kwaliteit van haar kinderopvang. Ook was de website niet geschikt voor het werven van nieuwe klanten. Het bijwerken van de website was tijdrovend en frustrerend.

Bekijk project

Voor de cross-sell was behoefte aan een online tool op de website om hotels en/of huurauto’s aan de vlucht te kunnen toevoegen.

Bekijk project

Een betere beleving en uitstraling op de website. Dat was de wens van D-reizen. Met een accent op conversie optimalisatie voor het online verkopen van vakanties.

Bekijk project

Voor deze nieuwe wijnbar werd Clic gevraagd de huisstijl, website en wijnkaart te ontwerpen, en om zelfs de naam te bedenken.

Bekijk project

Compananny wilde een nieuwe website die duidelijk laat zien waar zij voor staan en met de juiste beleving, zowel voor ouders als voor nieuwe medewerkers. De website moest per vestiging goed te beheren zijn.

Bekijk project

Dromen omzetten in concrete plannen vraagt om visie. Riding Adventures vroeg Clic om hulp. Welke online mogelijkheden zijn er voor een start-up die specifiek gericht is op reizen voor avontuurlijke motorrijders?

Bekijk project

Als je al 25 jaar indrukwekkende accu- en batterijoplossingen levert, heb je een helder verhaal waar je trots op bent. Dat wilde Intercel als bedrijf ook uitstralen. Clic werd gevraagd om dat voor ze te realiseren.

Bekijk project

Hoe laten we online zien dat we een vakkundig bedrijf zijn met tevreden klanten? Ook was de wens om lokaal beter zichtbaar te worden met een goede uitstraling.

Vorige project
Project overzicht
Meer...
Volgende project