Menu

OpenCeilings creëren een omgeving waarin mensen zich goed voelen, productiever zijn en langer willen verblijven.

Wequit

Al meer dan 10.000 rokers zijn succesvol gestopt na het volgen van een WeQuit traject.

Bekijk project

WeQuit was toe aan nieuwe identiteit, een website en een eigen platform wat de basis moet gaan vormen voor een efficiënte en plezierige bedrijfsvoering.

Sign en meer

Jouw boodschap, luid en duidelijk gecommuniceerd. Sign en Meer helpt je het te realiseren.

Bekijk project

Sign en meer wilde meer uit hun organisatie halen. Meer klanten werven en een grotere markt aanboren binnen hun eigen regio en ook daarbuiten.

Morbid Eye Pictures

Documentaire, commercial, of een bedrijfsfilm, Morbide Eye maakt er een prachtig project van.

Bekijk project

De identiteit van Morbide Eye was redelijk gedateerd en toe aan vernieuwing. Morbide Eye verzorgt prachtige producties en projecten daar hoort ook een mooie website en huisstijl bij waarin dit tot uiting komt.

CHA

Clearing House Apothekers (CHA) is al 27 jaar dé landelijke expert op het gebied van farmaciedeclaraties.

Bekijk project

CHA was op zoek naar een creative partner die de gevestigde huisstijl kan opfrissen en doorvertalen in verschillende online marketing uitingen.

Kidskonnect

Clic verzorgt voor KidsKonnect: huisstijl ontwerp, illustratie & animatie maar ook alle design en technische realisatie van de website.

Bekijk project

KidsKonnect was een nieuw bedrijf waar een identiteit, positionering en marketing omheen gebouwd moest gaan worden.

Salesradar

Applicatie realisatie en merk creatie van A tot Z voor SalesRadar. We map out your targets.

Bekijk project

SalesRadar was een compleet nieuw concept wat nog maar in de kinderschoenen stond. Omdat praktisch alles nog gerealiseerd moest worden waren de opdrachtgevers op zoek naar een creative digitale partner om hier samen mee een succes van te maken.

PoloLife

Huisstijl en website en animatie realisatie van het digital Volkswagen Polo platform

Bekijk project

De briefing van de opdrachtgever naar Clic was: “ver weg blijven van traditionele auto verkopers en richten op experience en identiteit. PoloLife wordt de grootse online VW polo leverancier van NL”.

Landal Greenparks

Expert review en UX design voor de Landal Greenparks park bezoekers app.

Bekijk project

Soms is het lastig om binnen een grote organisatie nieuwe concepten, functionaliteiten en uitbreidingen op korte termijn door te voeren. Clic is ingezet om hiervoor pragmatische oplossing aan te dragen en uit te werken.

BRC

Het maatwerk CTMS dat we voor Brain Research Center hebben gerealiseerd zorgt voor tijdwinst en gebruikers gemak.

Bekijk project

Brain Research Center maakte gebruik van verschillende software pakketten binnen hun organisatie. Software voor o.a. planning, urenregistratie cliëntendossiers, rapportages en financiën. De software sloot niet goed op elkaar aan, waardoor werkzaamheden veel extra tijd kostten en processen omslachtig werden.

The Upside Down

Het grootste interactieve instagram museum van Europa. Realisatie van het Ticket systeem, scan app de website en online identiteit.

Bekijk project

Omdat The Upside Down een vrij specifieke doelgroep heeft, was het erg belangrijk om daar goed op in te spelen tijdens de ontwikkeling van het concept, het design en de content. De online identiteit moest jong, gek en fris tegelijk zijn maar ook zeker gebruiksvriendelijk blijven.

Fundamentals

De door ons ontwikkelde online identiteit, promo video en website zorgt voor meer volgers en aanmeldingen.

Bekijk project

De oude website en de bijbehorende identiteit paste niet meer bij het bedrijf. Door de nieuwe locatie, professionalisering en groei was het echt tijd om dit naar een hoger niveau te tillen.

Reyer Lafeber

Hoog segment optiek winkel in Utrecht. Merk identiteit, huisstijl ontwikkeling, UX design en website realisatie.

Bekijk project

Reyer Lafeber was op zoek naar een partij die de unieke luxe winkel ervaring kan vertalen naar een nieuwe huisstijl en webwinkel. Aangezien het hoogwaardige assortiment deels niet online verkocht wordt ligt de focus meer op het werven van bezoekers.

Israelactie

Met de nieuwe merk identiteit en online strategie is Israelactie klaar voor de toekomst.

Bekijk project

De website was veroudert en de identiteit gedateerd. Er was duidelijk behoeft aan een nieuwe koers en professionalisering slag om aansluiting te vinden bij hun doelgroep.

KOO.nu

KOO > Kinder Opvang Online biedt slimme maatwerk websites voor kinderopvang organisaties. Concept, huisstijl en website realisatie.

Bekijk project

Clic en Flexkids werken al jaren samen in de kinderopvang. Flexkids maakt al 25 jaar software en heeft ruim 175 kinderopvang organisaties als klant. Samen zien wij dat veel kinderopvangorganisaties meer uit hun website kunnen halen. Daarom is er nu KOO, KinderOpvangOnline. Omdat het beter en makkelijker kan.

Bart Events

Organiseert events met impact voor bedrijven en hun fans. Branding, UX design en website realisatie.

Bekijk project

“Met ons bedrijf realiseren we ambitieuze projecten en groeien we snel, dat vraagt om een professionelere website. Een website waarop de impact van onze cases voelbaar is en die onze skills zichtbaar maakt.”

Hello's

Digitale cliëntvolgsysteem voor gemeenten en zorg- en welzijnsorganisaties. Platform concept, design en technische realisatie.

Bekijk project

Design de identiteit voor onze nieuwe organisatie en bedenk een digitale oplossing voor plezierig en professioneel verwerken van data zoals o.a. registreren, rapporteren, monitoren en matchen van vrijwilligers.

Pymwymic

Pymwymic is een community voor beleggers die duurzame doelen nastreven. Realisatie custom-made leden platform.

Bekijk project

Pymwymic beschikte over een ledenplatform wat niet meer voldeed. Aan ons de taak om een nieuw custom ledenplatform voor de organisatie en de leden te realiseren. Pymwymic wil alle investeringen en investeringsmogelijkheden kunnen bundelen en monitoren waarmee het platform de basis gaat vormen van hun organisatie. De leden moeten een eigen account krijgen, alles kunnen monitoren en daar over met elkaar kunnen communiceren.

Riding Adventures

Avontuurlijke offroad motor reizen. Website, webshop, merkt identiteit en product ontwerp.

Bekijk project

Dromen omzetten in concrete plannen vraagt om visie. Riding Adventures vroeg Clic om hulp. Welke online mogelijkheden zijn er voor een start-up die specifiek gericht is op reizen voor avontuurlijke motorrijders?

Kompactor

Logistieke totaalaanbieder met een veelzijdig diensten aanbod.

Bekijk project

De voorgaande website was zwaar gedateerd en moest revolutionair worden gewijzigd. Met een zwaar eisenpakket kwamen ze bij ons terecht.

Kruidvat

Art-direction & UX design voor de fotoservices tak van Kruidvat online.

Bekijk project

Voor de digitale fotoservice op de website werd geen optimaal resultaat behaald. Er waren UX problemen zoals een onduidelijke navigatie en onvoldoende beleving. De opdrachtgever had behoefte aan een frisse blik, een scherpe analyse en praktische oplossingen om direct te kunnen verbeteren.

Vorige project
Project overzicht
Meer...
Volgende project