Menu

Clic is hét bureau voor creatieve digitale oplossingen

Jorick richtte dit Haarlemse bureau op na jaren voor reclamebureaus en voor grote merken te hebben gewerkt. “Ik wilde een bureau dat echt creatief én resultaatgericht is. Waar mensen samenwerken vanuit de passie voor hun vak.” En dat is gelukt. Sinds 2007 heeft Clic uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt van startups tot A-merken. Clic is een no-nonsense bureau dat het anders doet. Met een multi-skilled team zorgen we voor design met visie en slimme technische maatwerk oplossingen.

Mr. Clic

Clic werkt duidelijk en doeltreffend: met heldere afspraken, korte lijnen en eerlijke prijzen. Jorick begeleidt en coördineert het project. Ook is hij de artdirector. Tijdens het hele proces is hij jouw aanspreekpunt. Daarom wordt hij door zijn klanten ook wel Mr. Clic genoemd. “Ik stop al mijn passie, ervaring en energie in het project en de samenwerking. Zitten we op dezelfde golflengte en is er een Clic? Dan komen we samen tot een succesvol project.”

Strategie

Met ons multi-skilled team zetten we een sterke basis neer qua structuur, design, techniek, content en vindbaarheid via Google. Wie zijn je (nieuwe) klanten, waarom kiezen ze voor jou en welke uitstraling / beleving past daarbij? We vertalen ambities en doelen naar de juiste strategie en krachtige concepten. Concepten die bij jou passen. Opvallend en effectief zijn. Én die jouw klanten raken, aanspreken en verleiden. Geen lange rapportages, wel een pragmatische aanpak.

Webdesign

Clic staat voor design met visie. We ontwerpen een optimale gebruikerservaring: hoe de bezoeker door de website gaat en tot conversie komt. Dit maken we inzichtelijk met flowcharts en wireframes. Vanuit de wireframes gaan we verder met de vormgeving. Met onze online ervaring, ook met UX, komen we tot een creatief, sterk, overtuigend en aantrekkelijk ontwerp om bezoekers subtiel naar de CTA’s te leiden. We werken het ontwerp responsive uit tot in (pixel perfect) detail.

Webbouw

Kenmerkend voor onze webbouw zijn de slimme technische oplossingen, snelle, veilige systemen en betrouwbaarheid. We werken met een eigen Content Management Systeem dat heel breed inzetbaar is. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk. Ook kan het eenvoudig worden uitgebreid met allerlei maatwerk oplossingen. Onze ervaren PHP programmeurs gaan graag aan de slag met maatwerk koppelingen, affiliate systeem, planning software, dashboards of complexe software applicaties. Een open source CMS (bijv. Wordpress) is ook mogelijk en kan een prima oplossing zijn als het past bij het project. Na oplevering kan je op ons blijven vertrouwen.

Website optimalisatie

Is er een UX probleem? Niet genoeg conversie? Een uitstraling die niet meer past bij de organisatie? Of niet genoeg bezoekers op de website? Door onze experts eerst een goede analyse te laten maken, pakken we uw probleem gedegen aan. U ontvangt geen lange rapportages maar een scherpe analyse met concrete optimalisatie mogelijkheden die zijn gebaseerd op onze uitgebreide ervaring.

Grafisch ontwerp

Je wilt je organisatie overal aantrekkelijk en herkenbaar presenteren. Én op het juiste moment de juiste content op de juist plek laten zien. Of het nu gaat om wat je bedrijf wil uitstralen of het verhaal dat je wil vertellen, Clic maakt het juiste design voor je. Wij zorgen ervoor dat al je online én offline uitingen je identiteit versterken en kwaliteit uitstralen zoals: Banners, infographics, brochures, iconen, illustraties, animaties, presentaties, bedrijfsfilms, begeleiding fotografie.

Freelance Art Director

Regelmatig maken bedrijven of reclamebureaus gebruik van de expertise van Jorick op projectbasis. Omdat het met eigen ontwerpers of dtp-ers niet lukt. Of omdat er behoefte is aan iets heel anders en nieuws. Ook kan een nieuw gezicht en een frisse blik nodig zijn als een relatie met een opdrachtgever verstoord is geraakt. Soms is Jorick zelfs een breekijzer. Zijn design met visie, zijn ervaring met complexe UX problemen en zijn vermogen om klantverwachtingen te managen zorgen ervoor dat hij dit inmiddels voor diverse organisaties doet. Hij kan ook werken als sidekick onder naam van het betreffende bureau.

Don't just take our word for it

We combineren jouw data met onze creativiteit en creëen design & software met impact. Je kunt op ons rekenen. Nieuwsgierig? Gewoon even bellen.

06 - 289 64 711

Bekijk ons portfolio

Meer weten over ons brede scala van projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers?

projecten

Waarom Clic?

Over ons

Projecten

Contact