Over ons
Menu

Clic is hét bureau voor creatieve digtale oplossingen

Sinds 2007 heeft Clic voor uiteenlopende opdrachtgevers gewerkt van startups tot A-merken. In de loop der jaren hebben wij een team opgebouwd van gedreven specialisten. Samen vormen wij team Clic en kunnen elke online en design uitdaging aan. Clic werkt duidelijk en doeltreffend: met heldere afspraken, korte lijnen en eerlijke prijzen.

Wij zijn merk bouwers en maken professionele websites en platformen. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden en die gemakkelijk zijn in gebruik.

Alle expertises

Ons team bestaat uit gedreven designers, animators, usability experts, developers en tekst schrijvers. Clic heeft hiermee alle benodigde expertise in huis om van jouw project een succes te maken. Samen maken we mooie en gebruiksvriendelijke applicaties die naadloos aansluiten bij de wensen van jou en jouw klanten. Je kunt bij ons terecht voor kleine projecten maar ook voor complexe maatwerksystemen. Krijgt toegang tot 15 jaar digitale ervaring.

Mr. Clic

Jorick begeleidt en coördineert het project. Ook is hij de artdirector die alle design werkzaamheden vanuit Clic verzorgd. "Mijn passie voor design in combinatie met de expertise van ons technische team zorgt voor projecten met impact"

Neem contact met ons op om te kijken of het clic't. We zijn benieuwd naar je plannen en beoogde doelen!

06 - 289 64 711

Merk identiteit

De basis van een goed merk is een sterke identiteit. Nadat we jullie ambities en doelen helder in beeld hebben gaan we samen de kern waarden van het merk bepalen. Wij gaan hiermee aan de slag en werken op basis daarvan verschillende richtingen uit in unieke gestileerde tijdloze vormen en bijbehorend kleurenpaletten. Vervolgens verfijnen we jouw beeldmerk tot het geheel naar wens is. Hiermee zetten we de eerste stap voor de verdere uitwerking van de huisstijl.

"Wij bouwen merken en ontwikkelen en beheren de identiteit van je merk" Ook voor de doorvertaling van jouw merk identiteit kun je bij ons terecht. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld ook illustraties, animaties en marketing concepten die zorgen voor impact en verbreding van jouw merk.

Strategie

Een goed begin is het halve werk. Dus beginnen we met het inventariseren van de project doelen en wensen. Heb je een nieuwe website nodig omdat je huidige website niet meer van deze tijd is, slecht onderhouden is of omdat je wat nieuws van plan bent?

Wij kunnen je helpen met een passende oplossing. Na de inventarisatie fase gaan we over tot de wireframe en concept uitwerking waarmee de blauwdruk van het project wordt gevormd. Hierin vertalen wij jouw ambities en doelen naar de juiste strategie en krachtige concepten. Concepten die jouw klanten raken, aanspreken en verleiden. Geen lange rapportages, wel een pragmatische aanpak.

Na oplevering van de strategische fase kan de exacte project scope worden bepaald en een definitieve begroting en planning voor de realisatie worden afgegeven.

Webdesign

Vanuit de strategische blauwdruk starten we met het creative proces. Wij zorgen er voor dat het webdesign perfect aansluit op de huisstijl en bij de behoeftes en wensen van jouw bezoeker.

'You never get a second chance to make a first impression' Wij gaan dus altijd voor liefde op het eerste gezicht. Door onze passie voor UX & UI design komen we tot een creatief, sterk en aantrekkelijk functioneel ontwerp waarmee bezoekers zullen worden verleid.

We werken ons ontwerp altijd responsive uit zodat de website op mobiel, tablet en desktop optimaal zal worden weergegeven. 'Content is king' dus daarom werken we tijdens de design fase al zo veel mogelijk met de daadwerkelijke pagina content. Wij ontwerpen ook de visuele content voor jouw website zodat het een sterk en compleet geheel wordt.

Wij presenteren ons webdesign als een online klik demo zodat er een realistische weergave van de uiteindelijke website ontstaat. In deze omgeving zetten we de puntjes op de i tot het webdesign volledig naar wens is.

Content creatie

Als je ideeën nodig hebt die het verschil maken en die zorgen dat je echt opvalt, dan kun je bij ons terecht. Geen suffe standaard oplossing maar ludieke concepten die opvallen en een positieve reactie uitlokken bij jouw bezoekers. Wij denken met jou mee en komen met out-of-the-box concepten die aan slaan.

Met een pen en een tekenstift bedenken wij concepten op maat die wij verder uitwerken in elk gewenst vorm. Creatieve concepten kunnen worden ingezet voor: social media, website content, instructie video en offline uitingen.

Webbouw

Kenmerkend voor onze webbouw zijn de slimme technische oplossingen. Met onze pragmatische aanpak realiseren wij snelle, intuïtieve, veilige en betrouwbare websites die klaar zijn om gevonden te worden en die gemakkelijk zijn in gebruik. Ook voor complexe maatwerk systemen kun je bij ons terecht. Is de huidige software die je gebruikt niet volledig, onhandig , te duur of bestaat het gewoon nog niet? Dan hebben wij daar de oplossing voor.

Wij realiseren maatwerk systemen die jouw data overzichtelijk in beeld brengen, mensen aan elkaar verbindt en nieuwe functionaliteiten beschikbaar maakt. Samen met ons team van ervaren specialisten zorgen wij voor unieke, betrouwbare en veilige systemen. Omdat de functionaliteiten worden toegespitst op de wensen van de gebruiker zorgen wij voor een prettige en logische user experience.

Ondersteuning

Na oplevering kan je op ons blijven vertrouwen. Als het gaat om meedenken over strategische vraagstukken, praktische vragen over het beheersysteem of over de website, zijn wij natuurlijk bereikbaar. Om de veiligheid van onze software te kunnen garanderen nemen wij diverse maatregelen. Wij zorgen voor dagelijkse controle en diverse security checks zodat eventuele bugs kunnen worden gesignaleerd voordat er een problemen gaat ontstaan.

Naast website gerelateerde ondersteuning verzorgen wij ook de hosting van onze projecten. Hiermee kunnen veiligheid, snelheid en betrouwbaarheid garanderen en wordt alles perfect op elkaar afgestemd.

Merk bouwers

In de afgelopen jaren hebben wij heel wat bedrijven voorzien van van een nieuwe merk identiteit. Merken waar mensen van houden voor bedrijven die bloeien. Met ons team van creatieven en ontwikkelaars bouwen we mee aan het succes van jouw merk.

Projecten