Menu

Op zoek naar een
creatief digitaal bureau?

Clic is hét bureau voor creatieve digitale oplossingen.
Een nieuwe website? Conversie verbeteren? Een redesign? Clic doet het anders. Door design met visie, een multi-skilled team en slimme technische mogelijkheden. Al meer dan 10 jaar! Ontdek ons no-nonsense full service bureau.

Jorick van der Smaal - foto
Jorick van der Smaal
Online design expert

Design met visie

Doordacht en sterk design zijn een must voor online succes. Door eerst jouw ambities en doelen te doorgronden, gaan we resultaatgericht aan de slag en komen we tot een ontwerp dat werkt. Voor een website, creatief concept, nieuwe identiteit, online strategie. Met veel oog voor details, conversie en User Experience (UX).

Slimme technische oplossingen

Kenmerkend voor onze webbouw zijn de slimme technische oplossingen. Met onze pragmatische aanpak realiseren wij snelle, veilige en betrouwbare websites. Ook voor complexe maatwerk systemen kunt u bij ons terecht.

Alle expertise

Ons team bestaat uit gedreven creatieven, usability experts, developers en SEO specialisten. Clic heeft hiermee alle benodigde expertise in huis om van jouw project een succes te maken. Je kunt bij ons terecht voor kleine projecten maar ook voor complexe maatwerk systemen. Wij groeien graag met onze klanten mee.

Duidelijk en doeltreffend

Praatjes vullen geen gaatjes… Clic is een no-nonsense bureau, dus zonder dure gelaagde organisatie, zonder onnodig veel schakels en zonder onduidelijke bla bla verhalen. Bij Clic maken we heldere afspraken voor een eerlijke prijs. En door de korte lijnen schakelen we snel en doeltreffend.

Klanten over Clic

“Creativiteit, passie en deskundigheid”, “pragmatisch, frisse designs en een scherp oog voor UX”, “compleet met online tactisch en technisch advies” en “een kei in het vertalen van ideeën naar ontwerpen”. Dat zeggen opdrachtgevers en daar zijn we trots op.

projecten

No passion No Glory!

Met passie bereik je meer, dat zie je terug in onze projecten en de reacties van onze klanten. Samen gaan we de uitdaging aan, maken we iets moois en bereiken we resultaat. Passen wij bij jou en pas jij bij ons? Neem contact op om te kijken of het Clic’t.

Meer over ons

Don't just take our word for it

We combineren jouw data met onze creativiteit en creëen design & software met impact. Je kunt op ons rekenen. Nieuwsgierig? Gewoon even bellen.

06 - 289 64 711

Volg ons en blijf op de hoogte van
onze activiteiten en creaties
Be inspired!

Volg ons en blijf op de hoogte van
onze activiteiten en creaties
Be inspired!

Volg Clic op Instagram  Volg Clic op Youtube  Volg Clic op Linkedin  

Waarom Clic?

Over ons

Projecten

Contact