In opdracht van Kruidvat is Clic gevraagd om de navigatie structuur te verbeteren en meer beleving in de fotoboek tak van de website te verwerken. Er is gestart met een uitgebreide inventarisatie en gebruikers onderzoek fase waarin alle keuze mogelijkheden en behoeftes werden gewaarborgd. De uitkomst hebben we uitgewerkt in UX & Wireframes en na goedkeuring doorvertaald in het definitieve visual UX design. Als laatste stap hebben wij het design omgezet naar responsive HTML wat daarna door het team van Kruidvat kon worden geimplementeerd.


achtergrond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wireframes

 Wireframes zijn visuele, functionele weergave van een website of –applicatie. Bij het maken van wireframes wordt nagedacht over de navigatie, de indeling en de inhoud van een website. Er wordt in deze fase nog geen rekening gehouden met de grafische vormgeving. Het gaat puur om de functionaliteit. 

 

 

 

 

 

Kruidvat UX design

 In UX design fase hebben wij: beleving, informatie, inspiratie en de kwaliteit van het product meer naar voren laten komen. De fotoboek producten worden nu zo gepresenteerd dat de bezoekers nog beter aangespoord worden om met de software aan de slag te gaan.

 

 

  
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij realiseren maatwerk oplossingen voor de doelen die u zich stelt.

Neem contact op

 

 

 

023-8446620|info@clic.nl|Stephensonstraat 7|2014KB|HAARLEM

Clic.nl 2007 / 2018