Een professionele kinderopvangorganisatie kan tegenwoordig niet meer zonder geautomatiseerd bedrijfsproces. Van kernproces van de opvang van kinderen – planning, plaatsing, contracten en facturatie – tot aan communicatie met ouders, inzet van personeel, acquisitie en verkoop en financiële administratie. Flexkids helpt u deze complexe informatiestromen op een eenvoudige wijze in goede banen te leiden. Clic verzorgt voor Flexkids o.a. de huisstijl het interaction design van de software en diverse promotionele uitingen waaronder illustraties, animaties en de website. 


ONLINE SOON
achtergrond

 

 

 

 

 

 

Grafisch ontwerp

Een belangrijk verschil met andere bureaus is dat grafisch ontwerp onderdeel is van onze core business. Wij ontwikkelen, verzorgen en beheren uw huisstijl in alle gewenste off & online media uitingen.

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

Illustraties

 Illustraties zijn ideaal voor het uitbeelden van complexe situaties of om sfeer en emotie uit te beelden. Wij verzorgen maatwerkoplossingen die de essentie van uw boodschap overbrengen. Illustraties kunnen worden uitgewerkt tot animaties of gebruikt worden ter ondersteuning van uw website content.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Animatie & Video

Beelden geven uw product of dienst betekenis en maakt het begrijpelijk. Samen met u maken we een plan van aanpak en werken dit uit tot de animatie of bedrijfs- of product film die u bij u past.

 

 

 

 

 

 

 

 

Corporate website realisatie

 De ontwikkelde huisstijl elementen hebben verder uitgewerkt in het UX design van de Flexkids corporate website. Het design is volledig responsive uitgewerkt en voorzien van ons CMS systeem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flexkids software UX design

Voor Flexkids hebben wij een nieuw responsive design ontworpen met overzichtelijke navigatiestructuur waarmee de complexe informatiestromen op eenvoudige en duidelijke wijze in goede banen worden geleid. Dit software pakket voorziet kinderopvangorganisaties van een geautomatiseerd bedrijfsproces.

 

 

 

 

 

 

 

Wij realiseren maatwerk oplossingen voor de doelen die u zich stelt.

Neem contact op

 

 

 

023-8446620|info@clic.nl|Stephensonstraat 7|2014KB|HAARLEM

Clic.nl 2007 / 2018