Kledingkopen.nl is een vergelijkingswebsite voor diverse grote en minder grote webshops. Fashion, schoenen en modieuze accessoires sieren het ruime assortiment. Binnen enkele klikken krijg je een overzichtelijke weergave van de beste prijs, van de door jou geselecteerde mode. Niet alleen krijg je een duidelijk beeld, ook is het artikel direct online te bestellen. Voor de mannen van Kledingkopen heeft Clic de huisstijl ontworpen, het online UX design en de technische realisatie verzorgt.


achtergrond

 

 

 

 

 

Grafisch ontwerp

Een belangrijk verschil met andere bureaus is dat grafisch ontwerp onderdeel is van onze core business. Wij ontwikkelen, verzorgen en beheren uw huisstijl in alle gewenste off & online media uitingen.

 

 

Wireframes

 Wireframes zijn visuele, functionele weergave van een website of –applicatie. Bij het maken van wireframes wordt nagedacht over de navigatie, de indeling en de inhoud van een website. Er wordt in deze fase nog geen rekening gehouden met de grafische vormgeving. Het gaat puur om de functionaliteit. 

 

 

 

 

 

 

Webdesign

Na de wireframe fase worden de pagina designs uitgewerkt en komt uw nieuwe online identiteit tot stand. De basis hiervoor is uw eigen of reeds door ons ontwikkelde huisstijl en de doelen/uitgangspunten die we met elkaar hebben opgesteld. Zodra de hoofdpagina's zijn goedgekeurd, wordt alles uitgewerkt in responsive UX design.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

  

CMS systeem

Onze projecten worden opgeleverd met ons eigen CMS systeem. Het systeem is uitvoerig getest en zeer gebruiksvriendelijk volgens onze opdrachtgevers. Wij vinden dat iedereen met onze software moet kunnen werken. Software waar u voor op cursus moet is niet meer van deze tijd. Ons CMS systeem word toegespitst op uw werkwijze en wensen, niet andersom.

 

 

  

Wij realiseren maatwerk oplossingen voor de doelen die u zich stelt.

Neem contact op

 

 

 

023-8446620|info@clic.nl|Stephensonstraat 7|2014KB|HAARLEM

Clic.nl 2007 / 2018