Teaser achtergrond

Le Clic

 De liefde & passie voor ons vak kenmerkt zich door onderscheidend, doeltreffend design en technische maatwerk oplossingen. Met deze skills bouwen wij mee aan uw merk en de doelen die u zich stelt. Met ons team hebben wij de flexibiliteit van een klein bedrijf en de kracht van een grote organisatie.
Neem vrijblijvend contact met ons op om te kijken of het clic't.

Werkwijze 

Strategie

Hoe kunnen we u helpen? Wat wilt u met uw bedrijf of project bereiken?
Voor u als ondernemer is het van groot belang om de doelstellingen in kaart te brengen die u wilt realiseren. Als u weet wat u wilt bereiken, wordt de vraag hoe u
dat wilt realiseren ook een stuk eenvoudiger te beantwoorden. Wij helpen u om uw doelen helder te krijgen en zoeken de strategie die daar het beste bij past.

plus

Creatie

De identiteit van uw merk of product speelt een grote rol bij het interesseren van uw doelgroep. Om deze effectief aan te kunnen spreken, is een onderscheidend en doeltereffend design erg belangrijk. Wij zorgen voor een professionele uitstraling die past bij uw organisatie, die bezoekers verleidt om contact met u op te nemen en die de beleving van uw product of dienst dus compleet maakt. Voor de realisatie van off en online design bent u bij Clic aan het juiste adres.

 

 

 

plus

Productie

Onze ervaren programmeurs leveren hoogwaardig maatwerk. Webapplicaties ontwikkelen we in MySQL en PHP uiteraard volgens de laatste, beproefde methodes en standaarden. Met het door ons zelf ontwikkeld CMS systeem bedienen wij al onze klanten tot volle tevredenheid. Wij verkopen geen 'motoren' maar wel goed geoliede systemen waar visie en techniek achter zit. 

plus

Optimalisatie

Door uw pageranking binnen Google te optimaliseren en goed gebruik te maken van SEO, kunt u al veel nieuwe bezoekers werven. Maar deze bezoekers moeten ook worden geconverteerd tot klant. Is uw website actueel genoeg en spreekt de formulering van uw tekst ook de juiste doelgroep aan? Aan de hand van uw markt positie en uw doelstellingen stellen wij een plan van aanpak met u op.

is

Relatie

Onze klanten zijn meer dan alleen onze opdrachtgevers. Samen met u bouwen we mee aan uw bedrijf en de doelen die u zich stelt. Als het gaat om online strategie, merkbeleving of een technisch maatwerk oplossing bent u bij Clic aan het juiste adres. Wij zijn Clic.nl... en wie bent u? We zijn benieuwd naar uw plannen en willen graag met u om de tafel.

Onze opdrachtgevers

Wij realiseren maatwerk oplossingen voor
de doelen die u zich stelt.

Bekijk onze projecten

023-8446620|info@clic.nl|Stephensonstraat 7|2014KB|HAARLEM

Clic.nl 2007 / 2017